Home Haven-info Fécamp

Fécamp PDF Afdrukken Email
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
Havens
woensdag, 05 september 2012 01:02

Aanloop: vissers op de kant willen je zo ver mogelijk in het midden van het vaarwater hebben. Negeren, als je dat nodig lijkt. Volgens de Reeds staat er aan de noordkant het meeste water.

Diepte in de haven: er is een ondiepte in de haven zelf (0,3m volgens de Reeds en de kaart) maar dat is op een specifieke locatie waar bezoekers eigenlijk niet komen. In de rest van de haven staat veel meer water. Desalniettemin is dit een haven waar je even moet rekenen - hoe laag wordt het water daadwerkelijk. Laagst gemeten diepte, op onze steiger (de bezoekerssteiger), gereduceerd naar LAT: 1,60m. Tip voor iPad-gebruikers: de TidesApp en dan de Franse getijde-info kopen. Doe de Engelse ook maar (de Reeds verwijst er vaak naar). Onmisbaar! De Raymarine Chart app wordt geleverd met een gratis kaart van dit gebied.

Todo hier: minimaal de klim naar het kerkje maken voor een schitterend uitzicht over de baai. Veel restaurantjes rond de haven. Supermarkt ligt aan de havenweg (kade op, linksaf, linksaf, weg volgen), uitgebreid gesorteerde Carrefour.